Nieuwe Lego Pirates of the Caribbean – Silent Mary

Op de diverse Lego nieuwssites was het gisteren even heel druk met de berichtgevingen; de New York Toy Fair 2017 is geopend en tja….dan zie je veel nieuwe Lego voorbij komen!

Aangezien GoBrick.nl ‘maar’ een Lego Blog is – ga ik niet alle nieuwsfeitjes op een rij zetten => maar ik pak wel even de bijzondere ertussen uit. En voor mij zijn er een paar onderwerpen die er voor mij altijd bovenuit gaan komen; Batman, bijzondere auto’s EN Piraten! En ja hoor;

Pirates of the Caribbean – Silent Mary

Lego heeft de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean – Silent Mary’ aangekondigd. Deze is gebaseerd op de film die in Mei gaat uitkomen; ‘Dead men tell no tales’. Ik heb even geprobeerd om een foto te scoren van de echte Silent Mary (zoals deze van Lego eruit ziet), maar jammer genoeg zonder succes!

Verkoopprijs van deze set (71042) wordt in de USA ongeveer 199 dollar.
Gooi daar de BTW bovenop EN wat wisselkoers; dan zit je in Nederland toch al gauw op een € 249,– .
De verwachting is dat de Silent Mary begin Mei gaat uitkomen.

** Stille Mary is nu in de ‘voorverkoop’ voor VIP leden (VIP lid worden? Is gewoon GRATIS) – check the link;

Stille Mary Lego Shop

Pirates of the Caribbean - Silent Mary

En ga jij zo’n kapotte (maar zeer mooie) schip kopen?

Ben je benieuwd naar wat er nog meer op de New York Toy Fair aan Lego is aangekondigd? Check dan deze posts van The BrothersBrick => zeker 1 van mijn favoriete Lego sites! Nog een favoriet voor mij; Solomon R.Guggenheim Museum in de Architecture line-up.

 

Geen reactie's

Geef een reactie